Affotografering af papirfoto

Affotografering af papirfoto

Har du taget mange billeder igennem tiden og gerne vil bevare og nyde dem digitalt. Søger du samtidig en økonomisk løsning på dette, så kan affotografering være den rigtige løsning for dig.

Du skal være opmærksom på, at kvaliteten af en affotografering ikke er på højde med en scanning af et negativ. Dette kan du læse mere om her på siden.

Pris pr. foto

Inkl.

 • Beskæring
 • Mappeindeling

KR. 0,99

Alle minderne samlet i fotoalbum.

Del dem digitalt med familie og venner.Den makismale størrelse der affotograferes er 20x30 cm.

Vælg den rigtige løsning

Når du skal digitalisere dine foto, kan du vælge mellem 3 løsninger. Der er kvalitets forskel på de 3 løsninger og heraf også en prisforskel. Denne prisforskel skal også findes i hvor lang tid løsningen tager at lave. Du kan læse lidt mere nedenfor og beslutte dig for, hvilken løsning der er optimal for dig.

Hos digitaltphoto får du scannet negativer i 2400 dpi, hvilket betyder du har ca. 6 mio. pixel. En normal PC eller TV skærm kan vise ca. 2 mio. pixel, så her udnytter du ikke alle pixels.

De mange ekstra pixel er vigtige når du ønsker at printe billedet ud (op til 20x30 cm) eller ønsker at beskære og redigere i billedet. Når du beskærer eller tager et lille udsnit f.eks. af en person, vil du også skære pixel væk. Jo flere pixel du har til rådighed, jo mere kan du forstørre og beskære. Negativer har ofte ligget beskyttet og mørkt, hvilket betyder meget få ridser og en god farveægthed og kontrast.

Opsummering:

 • Den bedste løsning hvis du ønsker at se dine billeder på storskærm.
 • Vil have mulighed for at redigere dine billeder i fremtiden.
 • Få færrest ridser, og bedste farver.

Pris pr. scannet negativ

En scanning af et papirfoto er ligesom at tage et billede af et foto med et kamera. Et 10x15 cm papirbillede har ca. en opløsning på 1 mio. pixel. Dette er pga. at der er en begrænsning i hvor tæt man kan sætte prikker (pixel) på papiret. En scanning der overskrider 1 mio. pixel vil aldrig blive bedre en 1 mio. visuelt.

Det gode ved at scanne papirfoto er dog at billedet er optisk i centrum og afstand og belysning er perfekt. Scanning af papirfoto tager længst tid, men er den næstbedste løsning efter scanning af negativ.

Opsummering:

 • Flot løsning med balanceret lys og farver
 • God løsning, hvis negativer ikke findes.
 • Pristung pga. den tager lang tid at udføre.

Pris pr. scannet papirfoto fra

Affotografering af papirfoto

Ved affotografering bliver der hos digitaltphoto taget et digitalt foto med et spejlrefleks kamera.

Papirbilledet har ca. 1 mio. pixel som udgangspunkt ved størrelsen 10x15cm. En god optik betyder mere end en høj opløsning ved affotografering, idet 1 mio. pixel ikke bliver til 10 mio. bare fordi der tages et billede i denne opløsning. Afstand til optik, lyspåvirkning og billedets eventuelle krumning påvirker det endelige resultat.

Opsummering:

 • Ikke stiller krav til det helt perfekte, men til at oplevelserne  bevares for de næste generationer.
 • Ses bedst på skærme op til 32" herunder tablet og Ipads.
 • Prisfornuftig løsning hvor du får meget for dine penge.

Pris pr. affotografering

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at bestille.

Når du bestiller opgave med afhentning og levering har du mulighed for at købe ind i vores SHOP, hvor du opnår fordelagtige priser, idet du allerede er kunde.