Cookies

Cookies

digitaltphoto.dk bruger cookies for at gøre det nemmere og  hurtigere for dig, at benytte digitaltphoto.dk. Vi benytter 1. parts og 3. parts cookies til

  • At optimere brugerens oplevelse af sitet
  • At optimere design på en hjemmeside
  • At udvikle webstatistik

Disse oplysninger deles med tredje mand. Cookies bruges også til at analysere, hvordan vores kunder bruger websiden og til at justere opsætningen af vores produkter og services.

Hvad er en cookies

1. parts cookies er nødvendigt for at websitet fungerer.

3. parts cookies bruges til analyser brugen af hjemmesiden, så vi blandt andet kan se, hvor mange der besøger digitaltphoto.dk, men også så vi kan sikre, at vores mail funktion er tilgængelig og vi altid kan vise relevante produkter og services til dig.

Google Analytics bruger vi til at få statistik fra vores hjemmeside, så vi kan forbedre din brugeroplevelse.

Facebook Connect bruges så du kan logge ind på vores side med din Facebook profil.

Sletning af cookies

Bare rolig, Cookies er ikke farlige, men er blandt andet med til at sikre din enhed fungerer hurtigst mulig. Du kan altid slette dine cookies igen; i Internet Explorer skal du blot vælge ’funktioner’ i menuen, derefter ’internetindstillinger’ og til sidst ’slet cookies’. Og så er alt slettet igen.

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Persondatapolitik

Nedenfor kan du derfor se hvordan vi behandler dine personoplysninger. Ved at bruge digitaltphoto.dk, acceptere du, at vi behandler dine personoplysninger, som beskrevet nedenfor.

1. Videregivelse af oplysninger

Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine oplysninger til tredjemand. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven.


I visse tilfælde videregive vi de personoplysninger, som du afgiver via hjemmesidens kontaktformular. Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med godkendelse af dig som bruger, og i forbindelse med fremsendelse af produkter eller services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger. Det kunne fx være dine oplysninger til fragtfirma, så de kan levere dine produkter. Det kan også være hvis det er påkrævet af loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

2. Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion eller adgang af uautoriserede personer. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

Vi kan dog ikke garantere, at de er helt beskyttet mod nogen, som vil og lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til overførsel af information, som sker via internettet, f.eks. via e-mail.

3. Opdatering, sletning eller rettelser af dine oplysninger

Du har ret til at få information om behandlingen af dine personoplysninger, og du har også ret til at anmode os om at rette, blokere for eller slette personoplysninger, som er ukorrekte. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Hvis du har en sådan anmodning, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står under fanen kontakt.

4. Hvor længe opbevares dine oplysninger?

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. 


De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven.

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Den dataansvarlige for digitaltphoto.dk er Jacob Wentrup Jensen, Utterslevvej 17D 2400 København NV, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. Kontakt