Cookies

Cookies

digitaltphoto.dk bruger cookies for at gøre det nemmere og  hurtigere for dig, at benytte digitaltphoto.dk. Vi benytter 1. parts og 3. parts cookies til

  • At optimere brugerens oplevelse af sitet
  • At optimere design på en hjemmeside
  • At udvikle webstatistik

Disse oplysninger deles med tredje mand. Cookies bruges også til at analysere, hvordan vores kunder bruger websiden og til at justere opsætningen af vores produkter og services.

Hvad er en cookies

1. parts cookies er nødvendigt for at websitet fungerer.

3. parts cookies bruges til analyser brugen af hjemmesiden, så vi blandt andet kan se, hvor mange der besøger digitaltphoto.dk, men også så vi kan sikre, at vores mail funktion er tilgængelig og vi altid kan vise relevante produkter og services til dig.

Google Analytics bruger vi til at få statistik fra vores hjemmeside, så vi kan forbedre din brugeroplevelse.

Facebook Connect bruges så du kan logge ind på vores side med din Facebook profil.

Sletning af cookies

Bare rolig, Cookies er ikke farlige, men er blandt andet med til at sikre din enhed fungerer hurtigst mulig. Du kan altid slette dine cookies igen; i Internet Explorer skal du blot vælge ’funktioner’ i menuen, derefter ’internetindstillinger’ og til sidst ’slet cookies’. Og så er alt slettet igen.

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Persondatapolitik

Nedenfor kan du derfor se hvordan vi behandler dine personoplysninger. Ved at bruge digitaltphoto.dk, acceptere du, at vi behandler dine personoplysninger, som beskrevet nedenfor.

1. Videregivelse af oplysninger

Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine oplysninger til tredjemand. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven.


I visse tilfælde videregiver vi de personoplysninger, som du afgiver via hjemmesidens kontaktformular. Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med godkendelse af dig som bruger, og i forbindelse med fremsendelse af produkter eller services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger. Det kunne fx være dine oplysninger til fragtfirma, så de kan levere dine produkter. Det kan også være hvis det er påkrævet af loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

2. Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion eller adgang af uautoriserede personer. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

Vi kan dog ikke garantere, at de er helt beskyttet mod nogen, som vil og lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til overførsel af information, som sker via internettet, f.eks. via e-mail.

3. Opdatering, sletning eller rettelser af dine oplysninger

Du har ret til at få information om behandlingen af dine personoplysninger, og du har også ret til at anmode os om at rette, blokere for eller slette personoplysninger, som er ukorrekte. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Hvis du har en sådan anmodning, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står under fanen kontakt.

4. Hvor længe opbevares dine oplysninger?

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. 


Digitaliserede JPEG filer af foto, dias og negativer, opbevares som digital back up i 3 uger efter levering, eller pakke er sendt retur, hvorefter filer slettes. 

Digitaliserede MPEG4, MPEG2 eller TS MPEG filer af video, fra 8mm smalfilm, Super8 smalfilm, VHS, VHS-C, S-VHS-C, Video8, HI8, Digital8, MiniDV, HD MiniDV, DVD og CD, opbevares som digital back up i 3 uger efter levering, eller pakke er sendt retur, hvorefter filer slettes. 


De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven.

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Den dataansvarlige for digitaltphoto.dk er Jacob Wentrup Jensen, Utterslevvej 17D 2400 København NV, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. Kontakt


Handelsbetingelser.

1. Transport

Transport, herunder forstås kørsel og postforsendelse både afhentning og levering, og både med eller uden beregning. Ved transport gælder at risikoen for skader på foto og videomateriale bæres af kunden.

Afhentning og levering er mulig så længe at ordren er på over kr. 400,- inkl. moms, og afhentningsadressen er beliggende på Sjælland, øst for Ringsted og nord for Køge. Afhentning på Sjælland, vest for Ringsted og syd for Køge, køres efter forespørgsel og gældende tarif. Resten af Danmark køres ikke, men mulighed for at sende som pakke eller brev. Returpakke er uden beregning, så fremt postadressen er inden for Danmark og ordren er over kr. 400,- inkl. moms. Retur forsendelse inden for Danmark ved ordre under kr. 400,- taksere der efter PostNords gældende priser plus op til 20% af forsendelseprisen. Pakken sendes som sporbar til posthus/pakkeudleveringssted. Der sendes ikke til adresser uden for Danmark, herunder Grønland og Færøerne. Personlig indlevering er ikke muligt

2. Opbevaring

Opbevaring af kundens materiale sker på kundes eget ansvar og risiko. Digitaltphoto dækker ikke for drifttab eller anden tab, som kunden måtte lide som følge ved skade af indleverede materiale. Materiale der efter aftale skal smides ud af digitaltphoto, sker på kundes eget ansvar, og kan være med regning. Ikke afhentede materiale smides ud efter 3. rykker og minimum 1 måned fra sidste rykker.

3. Reklamation

Reklamation over udført arbejde og services skal ske inden 3 uger fra levering, afhentning eller modtagelse af pakke. Overholder varen eller servicen ikke de aftalte specifikationer, er digitaltphoto forpligtiget til at levere en vare eller service der lever op til de specifikationer som var gældende på bestillingstidspunktet uden omkostning for kunden. Reklamationer på hardware er der 2 års reklamationsret jf. købeloven.

4. Ophavsret

Digitaltphoto forudsætter at kunden har ophavsrettighederne til at lade digitaltphoto udføre bestilt arbejde. Kunden er erstatningspligtig for ethvert tab, og skal dækken enhver udgift, digitaltphoto måtte blive påført som følge på brud af opretshedsloven.

5. Betaling

Digitaltphoto yder ikke kredit ved fuld betaling med Dankort, Kontant, bankoverførsel eller MobilePay. Betaling med Dankort, kontant eller MobilePay, skal ske senest ved levering eller ved modtagelse af afsendt pakke. Ved betaling med bankerførsel skal betaling ske 1 bankdag før levering, og senest samme dag som afsendt pakke er modtaget. Der kan søges om kredit, inden ordre udføres. Rentefri finansiering fungerer som kreditordning, med henholdvis aftalt betaling over 3,6 eller 12 måneder. Minimum kreditbeløb er kr. 1500,- og maksimum  lånebeløb er kr. 10000,- Digitaltphoto varetager ansøgninger, og afgøre hvem der kan få kredit. 

Ved manglende eller for sen betaling påregnes et rykkergebyr på kr. 100,- inkl. moms pr. påmindelsesskrivelse eller telefonopkald.

Offentlig institutioner har mulighed for at betale med institutionens EAN nummer. Ved E-fakturering er der 21 dages kredit.