På denne side kan du bl.a. læse mere om: 

Valg af kvalitet ved scanning af negativ, dias og foto.

Standarter for video, og priser på lagrings medier.

Leveringstid, afhentning og indsendelse med post.

Kvalitet

Ønsker du at kontakte digitaltphoto, er du velkommen til at ringe på tlf. 50921589, sende mail på kontakt@digitaltphoto.dk eller benytte kontaktformular

Digitaltphoto har altid åbent.

Kvaliteten er i top hos digitaltphoto, og herunder vil du finde specifikationer på scanningerne.

Full HD TV skærme er 1920 x 1020 punkter (Ca. 2 mio. pixel).

Scanning af negativ eller dias ved 2400 DPI giver mellem 6-7 millioner pixel og 28-29 millioner pixel ved 4800 DPI.

Kvalitet på video følger kvaliteten af den kvalitet videoen er optaget med, hvilket primært er standart kvalitet (SD). Dette gælder for VHS, VHS-C, Video8, HI8, Digitalt8 og MiniDV. SD er også kvaliteten ved Digitalt8 og HDV der evt. er optaget i HD.

Videofiler bliver som udgangspunkt leveret i formatet MP4 (Mpeg-4 videostream AVC og audio AAC) og/eller AVI (Audio Video Interleave) gældende for MiniDV. 


Mere om AVI-filer på Wikipedia og udfordringer med AVI konvertert til MP4

Husk på at opløsning alene ikke kan bruges som en kvalitetsskala. Optik og software betyder meget mere. De fleste der kan huske engangskameraene, vil nok ikke sige, at det er de bedste billeder de nogensinde har fået. Fakta er at opløsningen på et gammeldags engangskamera er 1.000.000.000 (1 mia. pixel), men til gengæld er der ikke brugt mange penge på optik og software.

Opløsning:

Farvedybde/bit:

Billedeoptimering:

2400/4800 dpi

24 bit

FARE*

Scanning af diapositiv til JPEG

Opløsning:

Farvedybde/bit:

Billedeoptimering:

2400/4800 dpi 24 bit

FARE*

Scanning af papirfoto til JPEG

Opløsning:

Farvedybde/bit:

Billedeoptimering:

600 dpi

24 bit

-

Scanning af negativ til JPEG

* Film Automatic Retouching and Enhancement - Canon

Digitaltphoto vil anbefale, at hvis et scannet lysbillede eller negativ skal bruges til et papirprint over 20 x 30 cm i fysisk størrelse, at der vælges en højere opløsning for den enkelte scanning, for netop at opnå størst mulig kvalitet for denne type opgave.

Leveringstid

Digitaltphoto bestræber sig på, at levere hurtigst muligt, men vil altid værdsætte kvaliteten af arbejdet først. Dette betyder, at der ikke vil være en præcis leveringsdato, men at der som udgangspunkt kan forventes en leveringstid der ikke er længere end 1 måned fra modtagelse til levering. Ved større ordre, ferie eller ekstraordinær travlhed kan leveringstid være længere, men dette vil der være information om inden afhentning og indsendelse af ordre.

Priser på lagringsmedier / USB-penne / DVD-R / Harddiske

USB pen 8GB 

USB pen 32GB 

USB pen 64GB

pr. stk. kr.   99,-

pr. stk. kr. 199,-

pr. stk. kr. 299,-

DVD-R

Harddisk 1 TB

pr. stk. kr. 59,-

pr. stk. kr. 599,-

Lagringsmedie skal købes og lægges til prisen.

Årsagen er kvalitetssikring og minimering af virus trusler.

Afhentning og indsendelse

Billeder, dias og negativer er ofte unikke, og kan derfor ikke erstattes. Risikoen ved at sende som sporbar pakkepost er dog lille, når vi taler om mistede og ødelagte pakker. Digitaltphoto bestræber sig altid på personlig afhentning på din hjemmeadresse, eller på dit job (vilkår fremgår herunder). Ønsker du at få afhentet, eller at sende video og fotomateriale til digitaltphoto, bedes du ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformular for nærmere information.


  • Såfremt ordreafgivelsen er over kr. 500,- er afhentning samt levering inkl. i prisen, så længe adressen er på Sjælland, nord for Køge og øst for Ringsted.
  • Sjælland syd for Køge og vest for Ringsted, tillægges et gebyr på kr. 200-400,- som et engangsbeløb for personlig afhentning og levering af opgaven. Kontakt for nærmere pris.
  • Tider for afhentning og levering aftales løbende, og der er mulighed for aften samt weekendkørsel uden ekstra omkostninger, såfremt din adresse passer ind i planlagt rute.
  • Ved levering på adressen modtages Dankort, MobilePay og kontant som betalingsmidler.
  • Betaling ved forsendelse som pakke kan der benyttes MobilePay eller bankoverførsel.

For resten af Danmark gælder priser for pakkepost fra Post Nord plus moms, og dette tillægges samlet pris. Er din ordre over kr. 400,- er retur forsendelse uden ekstra beregning. Ansvar for mistede og ødelagte pakker fraskrives herved.

Der findes ikke en fysisk butik på adressen, og der tillades ikke daglig kunde trafik, hvilket gør at personlig indlevering ikke kan lade sig gøre. Ring, mail eller benyt kontaktformular for nærmere information vedr. forsendelse med post eller afhentning.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at bestille os til en opgave, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Kontakt oplysningerne finder du her: