Info

På denne side kan du læse mere om:

Kvalitet

Priser på USB,DVD og HDD

Leveringstider

Priser på kørsel og fragt

Kvalitet

Kvaliteten er i top hos digitaltphoto, og herunder vil du finde specifikationer på scanningerne.

Full HD TV skærme er 1920 x 1020 punkter (Ca. 2 mio. pixel).

Scanning af negativ eller dias ved 2400 DPI giver mellem 6-7 millioner pixel og 28-29 millioner pixel ved 4800 DPI.

Kvalitet på video følger kvaliteten af den kvalitet videoen er optaget med, hvilket primært er standart kvalitet (SD). Dette gælder for VHS, VHS-C, Video8, HI8, Digitalt8 og MiniDV. SD er også kvaliteten ved Digitalt8 og HDV der evt. er optaget i HD.

Videofiler bliver leveret i formatet MP4 (Mpeg-4 videostream AVC og audio AAC)

Tanken med at digitalisere analoge fotos, dias og negativer er at se dem på skærme. En meget høj opløsning fylder mere og vil få prisen op på den enkelte scanning, og samtidig ofte ikke højne kvaliteten på den visuelle oplevelse, der ses på TV skærmen.

Husk på at opløsning alene ikke kan bruges som en kvalitetsskala. Optik og software betyder meget mere. De fleste der kan huske engangskameraene, vil nok ikke sige, at det er de bedste billeder de nogensinde har fået. Fakta er at opløsningen på et gammeldags engangskamera er 1.000.000.000 (1 mia. pixel), men til gengæld er der ikke brugt mange penge på optik og software.

Scanning af negativ

Scanning af diapositiv

Scanning af papirfoto.

2400/4800 dpi

24 bit

FARE*

Opløsning:

Farvedybde/bit:

Billedeoptimering:

2400/4800 dpi 24 bit

FARE*

Opløsning:

Farvedybde/bit:

Billedeoptimering:

600 dpi

24 bit

-

Opløsning:

Farvedybde/bit:

Billedeoptimering:

* Film Automatic Retouching and Enhancement - Canon

Digitaltphoto vil anbefale, at hvis et scannet lysbillede eller negativ skal bruges til et papirprint over 20 x 30 cm i fysisk størrelse, at der vælges en højere opløsning for den enkelte scanning, for netop at opnå størst mulig kvalitet for denne type opgave.

Leveringstid

Digitaltphoto bestræber sig på, at levere hurtigst muligt, men vil altid værdsætte kvaliteten af arbejdet først. Dette betyder, at der ikke vil være en præcis leveringsdato ved indlevering, men at der som udgangspunkt kan forventes en leveringstid der ikke er længere end 1 måned fra modtagelse til levering. Ved større ordre, ferie eller ekstraordinær travlhed kan leveringstid være længere, men dette vil der være information om ved indlevering.

Priser på lagringsmedier / USB-penne / DVD-R / Harddiske

USB pen 8GB 

USB pen 16GB

USB pen 32GB 

USB pen 64GB

pr. stk. kr.   79,-

pr. stk. kr. 119,-

pr. stk. kr. 199,-

pr. stk. kr. 299,-

DVD-R

Harddisk 1 TB

pr. stk. kr. 50,-

pr. stk. kr. 499,-

Lagringsmedie skal købes og lægges til prisen.

Årsagen er kvalitetssikring og minimering af virus trusler.

Priser på kørsel og fragt

Billeder, dias og negativer er ofte unikke, og kan derfor ikke erstattes. Risikoen ved at sende med pakkepost er stor når vi taler om mistede og ødelagte pakker, og dette især når vi taler om minder der ikke kan erstattes. Derfor bestræber digitaltphoto sig altid på personlig afhentning og aflevering, hvis det er muligt for at minimere risiko for fejl.


  • Såfremt ordreafgivelsen er over kr. 400,- er afhentning samt levering inkl. i prisen, så længe adressen er på Sjælland, nord for Køge og øst for Ringsted.
  • Sjælland syd for Køge og vest for Ringsted, tillægges et gebyr på kr. 150-400,- som et engangsbeløb for personlig afhentning og levering af opgaven. Kontakt for nærmere pris.
  • Tider for afhentning og levering aftales løbende, og der er mulighed for aften samt weekendkørsel uden ekstra omkostninger
  • Ved levering på adressen modtages Dankort, MobilePay og kontant som betalingsmidler.
  • Ved betaling via hjemmeside kan der benyttes MobilePay eller bankoverførsel.

For resten af Danmark gælder priser for pakkepost fra Post Nord, og dette tillægges samlet pris. Er din ordre over kr. 400,- er retur forsendelse uden ekstra beregning. Ansvar for mistede og ødelagte pakker fraskrives herved.

Der er mulighed for at indlevere diverse foto og videomateriale på adresse i Utterslev København NV. Der findes ikke en fysisk butik på adressen, så derfor skal der laves aftale om indlevering først, for at sikre at der er nogen til stede ved indleveringen, idet vi kan være ude at afhente eller levere m.m.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at bestille os til en opgave, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Kontakt oplysningerne finder du her: