Papirfoto til JPEG-fil - Digitalisering af fotos og fotoalbum

Få scannet papirfoto fra fotoalbum. Del de gode gamle minder med hele familien, og gense dem på alle husets skærme. Som udgangspunkt tømmer du selv dine album, så papirbillederne er klar til scanning. Hvis du ikke selv kan overskue at tømme fotoalbumene er det muligt, at vi kan ordne det for dig.

Når de originale negativer efter mange år er gået tabt, er den næstbedste løsning for at digitalisere billedet, at scanne selve papirbilledet. Når dette er gjort svarer det til at have et nyt negativ, bare i en digital udgave. Dette betyder, at der påny kan printes og evt. laves forstørrelser af billedet. Dog skal man være opmærksom på ,at kvaliteten på store forstørrelser kan være lav, især hvis papirbilledet som udgangspunkt er lille. Det er dog stadig en god ide at digitalisere fotoet for at bevare og dele det bedst.

Pris pr. stk. uanset antal

Kr. 2,49

Prisen er gældende ved løse foto. Sidder foto i album, kan du med fordel selv tager dem ud. Hvis du ikke har lyst til dette, koster det kr. 0,99 pr. foto. Foto bliver ikke sat tilbage i album.

Tillæg.Papirbilledet må maksimum måle 20x30 cm. eller være A4. Billedet bliver støvet af med luft inden scanning, og dette tager det meste støv. Ved scanning af flere billeder og ønskes disse scannes i en bestemt rækkefølge, bedes billederne lægges i den ønskede rækkefølge.


Eksempel på pris.

Ordre.

200 papirfoto.


Afhentning/levering på adresse:*

Startgebyr:

Luftrengøring:

Billedeoptimering:

Scanning af foto: 200 x 2,49:

USB-pen 8GB:**

Kortgebyr:

Ialt kr:


Heraf moms kr. 119,40

0,-

0,-

0,-

0,-

498,-

99,-

0,-

597,-

* Bor du på Sjælland, nord for Køge og øst for Ringsted er afhentning og levering af opgaver over kr. 500,- uden ekstra regning. **Lagringsmedie skal købes og lægges til prisen. Årsagen er kvalitetssikring og minimering af virus trusler.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at bestille os til en opgave, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Kontakt oplysningerne finder du her: