Digitalt lysbilledeshow

Tendensen er dog, at alle disse billeder drukner i mængden af alle de billeder vi får taget, og desværre får vi aldrig set alle billederne, da vi måske ikke har det samlede overblik over antallet og begivenhederne. Samtidig kan det være tungt som gæst, at skulle igennem 756 billeder fra den sidste ferie i Thailand, og måske endda se dem på lille skærm.

Digital optagelse har mange fordele, idet der ikke er forbundet omkostninger til film og fremkaldelse. Desuden kan vi tage lige så mange billeder vi har lyst til, og af alle mulige motiver fra alle tænkelige vinkler. Kameraet har mange af os altid med, da der jo sidder et godt kamera i de fleste telefoner i dag.

Eksempel på digitalt lysbilledshow i formatet luxus.

Da billeder førhen blev optaget på ruller af film, havde det en omkostning at anskaffe filmen, og det havde en omkostning at fremkalde filmen. Dette gjorde at du måske tænkte på hvilke motiver du tog billeder af, samt hvor mange du tog. Vi samlede de bedste billeder i albums for bedst at kunne fremvise og mindes.

  • Vises på TV, PC eller tablet.
  • Digitaliseret gamle foto kan anvendes.
  • Digitalkamera foto kan anvendes.
  • Mobilkamera foto kan anvendes.
  • Op til 100 billeder i et lysbilledeshow.


  • 1 lysbilledeshow fylder 1 fil.
  • Nemt overblik over begivenheder.
  • Alle kan se med foran Tv’et.
  • Slip for billeder der vender forkert.
  • Flot imponerende præsentation.


Fotominder skal opleves ofte og gerne sammen med venner og familie.

Digitalt lysbilledeshow: Priser og valgmuligheder.

Basic

Eksempel på basic

Pris ved 100 billeder:

kr. 250,-

Ved basic får du et digitalt lysbilledeshow inkl. intro tekst


Pris pr. billede kr. 2,50


Maks. 100 billeder pr. lysbilledeshow.

100 billeder svarer til ca. 15 min. video.

Normal

Ved normal får du et digitalt lysbilledeshow inkl. intro tekst og underlægningsmusik*


Pris pr. billede kr. 2,50


Maks. 100 billeder pr. lysbilledeshow.

100 billeder svarer til ca. 15 min. video.

Eksempel på normal med underlægningsmusik

Pris ved 100 billeder:

Kr. 350,-

Luxus

Ved luxus får du et digitalt lysbilledeshow inkl. intro tekst, underlægningsmusik*, bløde overgange samt billedepanorering.


Pris pr. billede kr. 2,50


Maks. 100 billeder pr. lysbilledeshow.

100 billeder svarer til ca. 15 min. video.

Eksempel på luxus med underlægningsmusik, bløde overgange og panorering.

Pris ved 100 billeder:

Kr. 425,-

Ved overførsel af billedefiler til digitaltphoto og færdig lysbilledeshow, retur til kunde via WeTransfer, betales der med MobilePay eller bankoverførsel. Læs mere her.

Underlægningsmusik

Herunder kan du lytte til hvilken underlægningsmusik du vælger til dit digitale lysbilledeshow. Du vil høre en intro til musikken på 25 sek. Det er muligt at blande musikken, hvis du har et lysbilledeshow på over 30 billeder, idet hvert track varer i ca. 3 min.

Lyt track A

Lyt track B

Lyt track C

Lyt track D

Lyt track E

Ønsker du at få lavet et eller flere digitale lysbilledshow ud fra dit analoge materiale, er dette selvfølgelig også muligt. Dette er muligt ved at digitalisere papirfoto, dias eller negativer først.  Læs mere her.

Ønsker du at få lavet digitalt lysbilledeshow ud fra filer taget med digital kamera, tablet eller mobiltelefon, er det nemmest at overføre filerne til os via internettet, ligesom det færdige lysbilledeshow også vil blive ført retur via internettet. Mail er ikke en god løsning til dette formål, idet de fleste mailprogrammer kun tilbyder at vedhæfte 5-10  billeder. Derfor skal store mængder data overføres via en udbyder på nettet. Digitaltphoto benytter en af de bedste og største udbydere til denne opgave. Firmaet hedder WeTransfer, og tilbyder denne service uden ekstra omkostninger.  Se punkt for punkt hvordan det fungerer her.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at bestille os til en opgave, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Kontakt oplysningerne finder du nemmest her: