VHS og videokamera

Afspilningsmulighederne for VHS bånd bliver svære med tiden, da VHS afspillere ikke produceres mere. Ved afspilning af VHS bånd gentagende gange, bliver kvaliteten gradvis forringet og risikoen for defekte bånd øges. Digitaliser dine gode gamle bånd og del dem med venner og familie uden kvalitets tab, og minderne vil bevares generationer frem.

VHS / VHS-C bånd

Kr. 79,-

Pr. bånd

Gælder for europæriske standarder PAL-B og PAL-G

Tillæg:

  • Tilbagespoling ved modtagelse pr. bånd kr. 5,-
  • Ved bånd uden indhold eller ligegyldig indhold kr. 25,-
  • Forsendelse. Pris efter mængde. Læs mere om kørsel og fragt.
  • Lagringsmedie (USB pen, HDD eller DVD) pris efter kapacitet.

VHS til DVD eller USB er en god måde at gemme gode minder mange generationer frem.

Digitaliseret video lægges på DVD eller USB enhed efter ønske. Digitaltphoto anbefaler USB-enhed. Lagringsmedie købes af digitaltphoto for nem brug og håndtering samt minimering af risiko for virus. Se priser her

Husk: Når du køber for mere end kr. 400,- inkl. lagringsmedie og samtidig bor på Sjælland nord for Køge er afhentning og levering inkl i prisen. Der er mulighed for aften kørsel og typisk i intervaller af 2 timer f.eks ml. kl. 18-20. Læs mere her:

Video8/HI8/Digital 8 og MiniDV til digital

Video 8/HI8/Digital 8/MiniDV

Pr. bånd

Kr. 99,-

Gælder for europæriske standarder PAL-B og PAL-G

Tillæg:

Skal jeg lægge min video på DVD eller USB?

I oversigten her, kan du læse mere om hvilke fordele og ulemper der er på henholdvis en DVD skive eller på en USB enhed.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at bestille os til en opgave, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.


Kontakt oplysningerne finder du her: