Bor du på Sjælland, og har du adresse nord for Køge og øst for Ringsted og samtidig bestiller en ordre på over kr. 500,- er afhentning og levering inkl. i prisen. På denne måde er der ingen risiko for, at din pakke bliver væk i posten, selvom risikoen ved forsendelse er lille.

Ønsker du at bestille afhentning til dit video og fotomateriale skal du kontakte digitaltphoto ved at ringe, sende en mail eller benytte kontaktformular.

Bor du på Sjælland syd for Køge eller vest for Ringsted, Lolland, Falster eller har en opgave der er lavere end kr. 500,- er der stadig mulighed for afhentning og levering, for en rimelig pris. Kontakt venligst digitaltphoto for nærmere. Ordre under kr. 500,- i Storkøbenhavn afhentes for kr. 100,-

Bestil opgave for over kr. 500,- og opnå fordele ved fragt og forsendelse.

Send med post, og få gratis returforsendelse.

Ønsker du at sende med post fra hele Danmark er dette også en mulighed. Du betaler selv for at sende din pakke til digitaltphoto, men du skal ikke betale for returforsendelsen, når du bestiller samlet for over kr. 500,-

Du vil få oplyst adresse hvor pakken skal sendes til, når du kontakter digitaltphoto.

Årsagen til dette er for at få en korrekt ordremodtagelse.

Ønsker du at indsende dit video og fotomateriale skal du kontakte digitaltphoto ved at ringe, sende en mail eller benytte kontaktformular.

Ved returforsendelse anvendes Postnord med levering til adresse eller nærmeste postafleveringssted.

Betaling

Når du handler med digitaltphoto, vil du modtage en momsfaktura inden du modtager din færdige ordre. Ved modtagelsen kan du vælge om du ønsker at betale med Dankort, MobilePay eller kontant. Bankoverførsel skal ske senest 1 bankdag før levering. Ved fjernsalg er kun MobilePay eller bankoverførsel mulig, og skal ske umiddelbart efter modtagelse og kontrol af pakkens indhold.

penge danske
Mobilepay digitaltphoto
Dankort

Betaling kan ske med Dankort, MobilePay, kontant eller bankoverføsel hos digitaltphoto.

For flere informationer eller bestilling, kan digitaltphoto kontaktes på tlf. 50921589 eller mail kontakt@digitaltphoto.dkDu kan også nemt benytte kontaktformularen her: