kontakt

Kontakt digitaltphoto

Ønsker du at kontakte digitaltphoto er du velkommen til at maile eller ringe til os. Du kan evt. benytte nedenstående formular.

 
 
 
 
Bestilling af opgave
Spørgsmål omkring scanning af fotos, dias og negativer.
Spørgsmål omkring VHS/VHS-C/Video 8/HI8/Digitalt 8 og MiniDV
Andet
 
 
 
 

Hvem er vi

Direkte mail:

Kontakt@digitaltphoto.dk

Telefonnummer:

50921589


digitaltphoto.dk har udgangspunkt i

København NV.

 

Der er ikke nogen fysisk butik tilknyttet. Dette for at opnå størst mulig fleksibilitet.  
digitaltphoto har som mål, at digitaliserer dine fotominder.

CVR: 38221140

digitaltphoto

digitaliserer dine fotominder

Digitaltphoto har som mål, at tilbyde digitalisering af dine analoge fotominder. Dette sker med en mangeårig baggrund fra dansk detailhandel, hvor værdier som service og grundighed sættes højt. Uddannet personale med speciale i foto danner rygraden i virksomheden, hvor faglighed går hånd i hånd med fleksibilitet, således du som kunde får det produkt som du ønsker.


Alt arbejde udføres på eget medieværksted lokalt i København, hvilket betyder at afhentede/indleveret foto og video materiale håndteres eet sted og ikke sendes videre. Dette er med til at sikre foto og video materiale bedst muligt. Benyt evt. afhentning og levering for yderligere beskyttelse af dit foto og video materiale.

Hvad siger kunderne:

Videobånd til dvd

 

Fremragende betjening kan anbefales


Meget tilfreds

 

God service, hurtig levering og godt arbejde. Jeg kan klart anbefalde andre at kontakte digitalphoto, hvis man vil have digitaliseret sine VHS bånd


Go’ kvalitet, pris og service

 

Jeg har fået skannet over 1.000 dias hos digitaltphoto. Kvaliteten er helt perfekt, prisen iorden og servicen er virkelig god. Kan kun på det varmeste anbefale digitaltphoto :-)


Der åbnes nyt vindue til

hjemmesiden Trustpilots danske side.