Levetid på USB-pen, DVD og ekstern harddisk

De værste USB fjender

Priser på USB-pen, DVD og ekstern harddisk

Når du køber en USB-pen eller ekstern harddisk hos digitaltphoto, betaler du for selve USB-pennen, samt håndtering. Ved håndtering forstås den tid der anvendes til kopiering af filer, formatering, pakning samt brug af PC recourcer. 

Se priser på USB-pen, DVD og harddisk her 

Kvalitet på USB-pen og harddisk

USB-penne og harddiske kan købes i mange forskellige kvaliteter. Den fysiske kvalitet ved USB-penne består i hvordan selve USB-pennen er bygget, og her vil man gerne opnå en effekt der kan modstå tab, samt tryk når den ligger i lommen.


Kvaliteten af softwaren der får USB-pennen eller harddisken til at fungere, er også vigtig, da det ofte er dette der bevirker at en USB-pen eller harddisk stopper med at fungere. Det er typisk mærkevarene der både kan levere en godt bygget USB-pen, samtidig med at den også har en god software, hvilket er netop det du køber hos digitaltphoto.


Hertil er overførsels hastighed vigtig, da du for det første spare tid ved kopiering, samt opnår bedre resultat ved direkte afspilning, såfremt modtager enheden kan følge med.

For at opnå bedst funktionalitet og lang levetid ved brug af USB-pen eller harddisk, er det en forudsætning, at denne ikke har været udsat for ydre påvirkninger. Du køber en ny USB-pen eller harddisk hos digitaltphoto til dit digitaliseret foto og videomateriale, for at give de bedste forudsætninger for at din nye USB-pen eller harddisk får en lang levetid.

Det er ofte kun bukserne der har godt af en tur i vaskemaskinen

En USB-pen er ofte udsat når den sidder i en PC, eller er med på farten.

Det er vigtigt at kende indholden på din USB-pen eller harddisk, da den kan indeholde skladeligt indhold for din PC.

USB-pen eller ekstern harddisk købes af Digitaltphoto.

Så har dine filer nemlig det bedste udgangspunkt for en lang og stabil levetid.