DVD/CD/Diskette til USB eller harddisk

Har du tidligere fået overført optaget hjemmevideo til DVD skiver, og ønsker at få disse DVD skiver samlet på en USB-pen eller ekstern harddisk, er dette også muligt. Du får samlet alle dine foto og videominder på et sted, hvorfra du nemt kan dele dem med familie og venner. Samtidig kan du tage back-up der ikke fylder noget særligt, hvilket betyder at dine videoer og fotos er sikret generationer frem.

Brændte DVD skiver har en levetid på mellem 5-25 år, og levetiden påvirkes af hvordan skiven opbevares og hvor mange ridser den har fået igennem tiden.

DVD film som købefilm er ved at udgå, til fordel for Video on demand (VOD). Tjenester som Netflix og Viaplay m.m. tager over. Nordisk Film udgav i 2018 for sidste gang deres film på DVD.

DVD video til MP4-fil - USB-pen eller harddisk 

DVD

Pr. stk.

kr. 99,-

Tillæg:


CD-rommen kender vi bedst for det medie, hvor musik igennem mange år blev indspillet. Sekundært er CD-rommen blevet brug som back-up af digitale fotos siden digitalkameraet kom frem i begyndelsen af nullerne.


Når vi  skal have et overblik over alle vores fotos er det nemmest, at have det samlet et sted og her kan en USB-pen eller en harddisk være den bedste løsning. Samtidig kan der på en USB-pen eller en hardisk nemt tilføres flere fotos så længe der er plads.

Floppydisc kom på markedet i 1984 og var i flere år det førende lagringsmedie, når der skulle installeres programmer eller når dokumenter m.m. skulle gemmes.

Med svimlende 1,44 MB kunne der ligge mange vigtige dokumenter på de små firkantede 3,5" disketter.

CD med foto/data til USB-pen eller harddisk

CD

Pr. stk.

Kr. 79,-

Tillæg:

Pr. stk.

3,5" Diskette

Kr. 99,-